zaterdag 6 augustus 2011

PostHeaderIcon Verrassingsrit 2011

Het is bewolkt als we aan ons clublokaal vertrekken.Wij zijn we met 10 motors en Fons zal ons vandaag voorrijden.
Om 9u15 starten we onze motoren en zetten we koers richting Genk om binnendoor via Munsterbilzen Haspengouw binnen te rijden.

In Genoels-Elderen rijden we langs het enigste wijnkasteel van Belgie.

Door mooie binnenwegen bereiken we Glons waar we in La case Depart onze eerste rustpauze nemen op het terras en genieten we van de modeshow van Harry die als een echt foto model loop te paraderen met zijne nieuwe Harley jas.(ne hele schone jas Harry)Hierna rijden we verder langs de Waalse binnenwegen en rond het middaguur eten we onze boterhammetjes op ergens op een kerkplein.

Na ons middagmaal toeren we verder door de fruitstreek van Haspengouw.
Na een poosje nemen we nog eens een pauze in" cafe in de smis "in het dorpje Velm.
We passeren" Meer "waar we een glimp opvangen van een vliegveldje, van hieruit gaat het richting Hoegaarden waar we de bierbrouwerij van het lekkerste witte bier, Hoegaarden dus voorbij rijden.

Voor de afwisseling rijden we nu eens over mooie kaseiwegen en prachtige betonbanen we komen zowaar nog een motorbende tegen op kleurrijke Vespa's.
Na nog een aantal km.beton komen we aan in Herk De Stad , voor een laatste stop in cafe 't derp. Op het zonnig terras genieten we van ons drankje want hierna rijden we weer naar huis.
Het was een zeer mooie rit.



We bedanken Fons die voor de eerste keer een rit voorreed,en omdat het zo goed was mag hij dat nog eens doen !

1 reacties:

Wies zei

Hopelijk zijn de foto's nu wel zichtbaar,laat me iets weten aub,grtjs

Een reactie posten