donderdag 26 mei 2011

PostHeaderIcon Vervangrit Durbuy

Omdat Eddy zijn rit vandaag niet kan rijden,heeft JP voor een vervangrit gezorgd.
Wij vertrekken aan ons lokaal om 9u15 en we gaan toeren in de mooie ardennen.

Onder een stralende zon rijden we langs Houthalen,Bokrijk,Diepenbeek naar Tongeren en vanaf hier gaat het binnendoor langs de vele dorpjes in de streek van Haspengouw.

Wij steken de taalgrens over richting Maasvalei en nemen onze eerste stop aan Café Le Clapotis in Engis waar er ook een motorclub genaamd de Biker Boyz gevestigd is.

Even later bevinden wij ons in Hoei en na enkele keren te moeten draaien in doodlopende straatjes en afgezette binnenwegjes rijden we door de mooie streek van Durbuy.Het is hier op de grote parking net voor het kleinstje stadje van Belgie dat we onze middagpauze houden.Na het verorberen van onze boterhammetjes verlaten Fons en Jeaninne ons zij hebben nog iets anders te doen deze namiddag.

Wij toeren verder en houden halt aan Pecherie de l'arc en ciel in Ohey,een forellevijver en tevens een friterie - taverne met een mooi terras.
Wij genieten van een drankje en maken gebruik van de sanitaire voorziening.

Aan alle mooie liedjes komt steeds een eind en wij toeren via Oteppe richting Sint Truiden terug naar ons clublokaal. Het is nu 16u15 en we hebben alweer 298 km.onder de wielen.

P.S. We waren met 10 motors
Iedereen vond het een schitterende rit dus goed gedaan JP !
Vervangrit Durbuy

0 reacties:

Een reactie posten